Рада Суддів
України

uaUA enEN

13.07.2018, 13:33

Рада суддів України привітала учасників велопробігу у Вінниці Рада суддів України привітала учасників велопробігу у Вінниці

12 липня 2018 року, у Вінниці, на хвилі суцільного позитиву відбувся масштабний велопробіг "Правників адміністративної юстиції". Представники ВААС та їхні колеги з адміністративних судів Вінницької, Чернівецької та Хмельницької областей, здійснивши велопробіг, поставили за мету популяризувати діяльність судових установ та правничу професію. 

Рада суддів України щиро вітає ініціативу вінницьких колег щодо організації велопробігу. "Це круто, креативно, корисно для здоров'я, захоплююче і зрозуміло для людей. У такий спосіб ви не тільки привернули увагу до нашої професії, а й продемонстрували свою витривалість і  прихильність до здорового способу життя. Переконаний, що ви знайдете своїх послідовників і започаткуєте нові традиції", - сказав Голова Ради суддів України Олег Ткачук.

Голова Вінницького апеляційного адміністративного суду Віталій Кузьмишин, коментуючи організацію велопробігу зазначив: "В основі розвитку будь-чого на землі стоїть людина. Усі сфери життя та й наша країна загалом будуть розвиватися, якщо будуть створені умови належного розвитку людини, а її права та інтереси будуть надійно захищені. Однією із інституцій, які здійснюють захист прав людини, держави та особи, є адміністративна юстиція. Саме тому ми демонструємо суспільству, що ми разом з вами творимо і розвиваємо свою державу, ми є патріотами своєї країни і професії в тому числі".

Велопробіг був приурочений до Днів адміністративної юстиції в Україні, які відзначаються з нагоди річниці прийняття Кодексу адміністративного судочинства України.

За інформацією прес-служби суду

Прес-служба РСУ