Рада Суддів
України

uaUA enEN

02.10.2018, 14:02

Рада суддів України вітає новообраних голів судів Рада суддів України вітає новообраних голів судів

Голова Ради суддів України Олег Ткачук від себе особисто та від імені членів РСУ бажає новообраним очільникам судових установ успіхів у роботі, гідного представлення судової влади у своїх регіонах, сили і наснаги у відстоюванні ідеалів Справедливості та Законності.

Головою новоутвореного Київського апеляційного суду обрано Ярослава Головачова. 

Рішення про його обрання на посаду ухвалено одностайно учасниками зборів суддів, що відбулися 2 жовтня 2018 року. До юрисдикції суду відноситься місто Київ та Київська область. Відповідно, нерозглянуті апеляційні скарги, заяви, клопотання, подані до Апеляційного суду міста Києва та Апеляційного суду Київської області, буде передано до новоутвореного Київського апеляційного суду. 3 жовтня 2018 року визначено днем початку роботи Київського апеляційного суду.

Головою Дніпровського апеляційного суду в апеляційному окрузі, що включає Дніпропетровську область, з місцезнаходженням у містах Дніпро та Кривий Ріг, обрано  Наталію Деркач. 

Головою новоутвореного Харківського апеляційного суду обрано Антоніну Колтунову. 

Голову новоутвореного П'ятого апеляційного адміністративного суду (колишній Одеський апеляційний адміністративний суд) став Олександр Джабурія.

Головою новоутвореного Тернопільського апеляційного суду обрано Богдана Гірського.

Головою Херсонського апеляційного суду став Олександр Коровайко.

Миколаївського апеляційного суду - Микола Міняйло. Днем початку роботи Миколаївського апеляційного суду визначено 3 жовтня 2018 року.

Головою Шостого апеляційного адміністративного суду, що включає Київську, Черкаську, Чернігівську області та місто Київ, з місцезнаходженням у місті Києві, обрано Андрія Горяйнова. Днем початку роботи Шостого апеляційного адміністративного суду визначено 3 жовтня 2018 року.

Головою новоствореного Львівського апеляційного суду обрано Петра Каблака.

Прес-служба РСУ