Рада Суддів
України

uaUA enEN

28.01.2019, 16:03

​Рада суддів України визначилася з переможцями Всеукраїнського конкурсу малюнку серед учнів на тему: "Правосуддя" ​Рада суддів України визначилася з переможцями Всеукраїнського конкурсу малюнку серед учнів на тему:

Рада суддів України визначилася з переможцями Всеукраїнського конкурсу малюнку серед школярів на тему: "Правосуддя" у рамках відзначення Дня працівників суду. 

Рішення про проведення конкурсу було прийнято на засіданні Ради від 17 вересня 2018 року № 58 Відтоді, на адресу Ради суддів України надійшло майже 400 творчих робіт з усіх куточків України, а вже результати роботи конкурсної комісії було оприлюднено на засіданні РСУ, що відбулося 25 січня 2019 року. 

Доповідач із зазначеного питання, Голова Ради суддів України Олег Ткачук, представляючи роботи переможців пожартував, що такого складного рішення члени Ради ще не приймали. "Ми вперше організували і провели Всеукраїнський конкурс малюнку на тему "Правосуддя". Нам виявили свою довіру майже 400 школярів з усієї України. Дехто з дітей надіслав цілі серії малюнків. Нам було дуже складно. У результаті, замість трьох премій, про що зазначено в умовах конкурсу, ми призначили сім, розділивши малюнки на дві номінації "Майстер" та "Юніор", аби належно оцінити роботи юних художників в усіх вікових категоріях", - наголосив Олег Ткачук. 

Відтак, за результатами конкурсу малюнку серед школярів на тему "Правосуддя", рішенням РСУ від 25 січня 2019 року №4 визначено переможцями та удостоєно у номінації "Майстер"

І місце - Кутовій Єлизаветі Вадимівні, 14 років, учениці Ліцею № 5 Мелітопольської міської ради м. Мелітополь, Запорізької області, за серію малюнків: "Український суд – голос справедливості", "За все завжди платити доведеться», «Не поспішайте ставити крапку";

ІІ місце - Скицькій Анні Андріївні, 16 років, учениці художньої школи міста Краматорська, малюнок "Закон суворий, але він закон";

ІІІ місце - Стасенку Павлу Дмитровичу, 17 років, учню Хутірської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Черкаської районної ради Черкаської області, малюнок "Справедливість понад усе!";

ІІІ  місце - Тимановській Сніжані Олександрівні, 16 років, учениці Рівненського районного центру дитячої та юнацької творчості Рівненської районної ради, малюнок "Феміда в залі суду".

У номінації "Юніор":

І місце - Іваніній Ганні Вадимівні, 9 років, учениці 4-А класу Спеціалізованого навчально-виховного комплексу "Деснянка" з поглибленим вивченням англійської мови, малюнок "Мудрі, чесні та правдиві у справах всіх-усіх людей, неупереджені та справедливі – такі є судді у очах дітей!";

ІІ місце - Василишиній Мар’яні Валеріївні, 10 років, учениці Квасилівського навчально-виховного комплексу "Школа – ліцей" Рівненської районної ради Рівненської області, малюнок "Закон для всіх";

ІІІ  місце - Мокій Дар’ї Олександрівні, 8 років, учениці 3-А класу Золотоніської спеціалізованої школи № 2 інформаційних технологій, малюнок "Збережемо українські ліси".

Рада суддів України також визначилася з тим, що відповідно до раніше затверджених умов конкурсу, Грамотами Ради суддів України будуть нагороджені як переможці, так і навчальні заклади, у яких вони навчаються. Вже у квітні цього року буде проведено заходи для переможців конкурсу у місті Києві. 

Фото Анни Полуянської "Закон і Бізнес"

Прес-служба РСУ