Рада Суддів
України

uaUA enEN

17.09.2018, 11:11

Спільне засідання РСУ, Ради прокурорів України, НАА України та Уповноваженого у справах ЄСПЛ Спільне засідання РСУ, Ради прокурорів України, НАА України та Уповноваженого у справах ЄСПЛ

21 вересня 2018 року відбудеться спільне засідання Ради суддів України, Ради прокурорів України, Національної асоціації адвокатів України, Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини з питань забезпечення прокурорами й адвокатами дотримання основоположних засад судочинства та етичних норм органами, що беруть участь у здійсненні правосуддя та судових процесах.

Ініціатором спільного засідання виступила Рада суддів України на виконання рішення РСУ від 13 серпня 2018 року №45 "Про забезпечення дотримання конституційного принципу рівності усіх учасників судового процесу перед судом і законом".

Під час спільної дискусії суддів, прокурорів та адвокатів пропонується обговорити можливість ухвалення спільних етичних правил тих учасників судового процесу, діяльність яких регламентується Розділом VIII "Правосуддя" Конституції України.

Засідання відбудеться 21 вересня 2018 року о 10 годині у приміщенні Верховного Суду (зала Пленумів) за адресою: м. Київ, вул. П.Орлика, 8 (Кловський палац).

Реєстрація представників ЗМІ обов'язкова! Триватиме до 15 години 20 вересня 2018 року.

Повідомити про свою участь можна за телефоном: (044) 2777633 (34) або на e-mail: pressoffice@court.gov.ua – Прес-служба Ради суддів України.

Прес-служба РСУ