Рада Суддів
України

uaUA enEN

02.05.2018, 10:51

Ваш голос визначальний! Долучайтеся до постійно діючого анкетування Ваш голос визначальний! Долучайтеся до постійно діючого анкетування

Важливим напрямком реалізації судової реформи в Україні є налагодження ефективної комунікації органів судової влади із суспільством. Одним із механізмів досягнення цієї мети є використання сучасних телекомунікаційних стратегій та інструментів.

Тепер головним джерелом контактування з населенням щодо діяльності судової системи України являється офіційний веб-портал судових органів влади це веб-портал «Судова влада України» та відповідні веб-сайти органів системи правосуддя. Наступним кроком в забезпеченні принципів гласності і відкритості в діяльності судових органів, відновленню довіри до них та налагодженню якісної і оперативної комунікації з громадянами є започаткована в січні цього року робота єдиного контакт-центру судової влади України (безкоштовний номер 0 800 501 492).

Зараз, на першому етапі, єдиний контакт-центр судової влади України здійснює консультаційну підтримку фізичних осіб шляхом надання інформації:

  • щодо адрес та контактних телефонів судових установ та органів системи правосуддя
  • розкладу роботи та розкладу прийому громадян, про стан розгляду судових справ та звернень
  • учасникам судового процесу про етапи руху справи
  • умов подання та реєстрації звернень і запитів до судових установ та органів системи правосуддя
  • про умови розрахунку судового збору та можливі способи його сплати
  • про перелік можливих державних та приватних установ, що надають правову (безкоштовну або на платній основі) допомогу в разі виникнення юридичних питань
  • можливості залишити своє побажання щодо покращення якості роботи судових установ.

Враховуючи те, що єдиний контакт-центр судової влади України поступово повинен перейти до здійснення значно ширших функцій і стати за змістом своєї роботи фронт офісом органів судової влади, дуже важливо, особливо сьогодні, врахувати Ваші побажання, зауваження та пропозиції щодо удосконалення нашої роботи з даного напрямку.

Саме з цією метою було розроблено та запроваджено на постійній основі анкетування, де Ви можете відповісти на запитання, поділитись своїми думками та надати рекомендації не тільки щодо діяльності єдиного контакт-центру судової влади України а також веб-порталу судової влади України, як вагомих інструментів телекомунікації органів правосуддя з суспільством.

Нам важлива Ваша думка (надати свої побажання Ви можете шляхом автоматичного посилання на розділ веб-порталу «Судова влада України»): https://court.gov.ua/gromadjanam/your_info

Оцініть якість обслуговування (надати свою оцінку Ви можете шляхом автоматичного посилання на розділ веб-порталу «Судова влада України»): https://court.gov.ua/gromadjanam/yakist

Отримати консультацію фахівців єдиного контакт-центру судової влади України Ви можете: у понеділок - четвер з 9:00 до 18:00, у п’ятницю – з 9:00 до 16:45.

Інформація в автоматичному режимі надається центром цілодобово.