Рада Суддів
України

uaUA enEN

07.06.2018, 10:43

Верховна Рада України прийняла Закон "Про Вищий антикорупційний суд" Верховна Рада України прийняла Закон

Президент України Петро Порошенко привітав ухвалення Верховною Радою України Закону "Про Вищий антикорупційний суд", назвавши це рішення історичним.

"Це є перемога. Перемога України. Перемога українського народу. Моя перемога, як Президента України. Перемога українського Парламенту на чолі з головою Верховної Ради Андрієм Парубієм. Перемога українського Уряду на чолі з Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом", - зазначив Глава держави.

За його словами, це рішення також є перемогою кожного народного депутата з 315, які проголосували за президентський законопроект і відкрили «зелене світло» створенню Вищого антикорупційного суду України.

«Сьогодні ми завершили формування антикорупційної інфраструктури», - підкреслив Петро Порошенко.

Президент додав: "Хочу наголосити на рішучості дій української влади у боротьбі з корупцією. Бо в жодній країні світу не існує настільки рішучих законодавчих актів, які прийняті цим Парламентом і підписані мною".

"Я вважаю сьогоднішній день є історичним. Вітаю з цим вас всіх. І хочу просто по-людськи подякувати, подякувати за дуже гарний подарунок на четверту річницю мого президентства", - підсумував Глава держави.

Джерело: офіційне інтернет-представництво Президента України