Рада Суддів
України

uaUA enEN

18.10.2018, 11:17

Все, що потрібно знати про конфлікт інтересів Все, що потрібно знати про конфлікт інтересів

На сайті Ради суддів України в розділі "Документи" рубрики "Конфлікт інтересів" розміщено оновлений перелік нормативних документів, якими регламентується врегулювання конфлікту інтересів у суддівській діяльності.

"Діяльність Ради суддів України у сфері врегулювання конфлікту інтересів у діяльності суддів спрямована на формування єдиного підходу до розуміння і дотримання правил врегулювання цього питання. На основі звернень суддів, Рада суддів України приймає рішення, якими роз'яснює найважливіші та актуальні питання врегулювання конфлікту інтересів суддями", – зазначає голова Комітету з питань дотримання етичних норм, запобігання корупції і врегулювання конфлікту інтересів Єгор Краснов.

Нагадаємо, що першого жовтня 2018 року Голова Ради суддів України Олег Ткачук та Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Мангул підписали Меморандум про співробітництво та обмін інформацією.

Метою Меморандуму стала консолідація зусиль сторін, які спрямовані на співпрацю у сфері запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів.

Прес-служба РСУ