Рада Суддів
України

uaUA enEN

26.11.2023, 20:58

Захищаючи Україну, загинув голова Веселівського районного суду Запорізької області Анатолій Нагорний Захищаючи Україну, загинув голова Веселівського районного суду Запорізької області Анатолій Нагорний

Сумна, трагічна звістка прийшла у суддівську спільноту.

15 листопада 2023 року, захищаючи Україну, загинув голова Веселівського районного суду Запорізької області Анатолій Олександрович Нагорний.

Пекучий біль та гіркий смуток наповнив серця колег.

Після повномасштабного вторгнення росії, покинувши домівку, він пішов добровольцем до лав ЗСУ, попри те, що був відрядженим до Жовтневого суду м. Дніпра.

15 листопада 2023 року він загинув на Куп'янскому напрямку, до кінця виконуючи свій професійний та моральний обов’язок. Родина до останнього вірила, що сталося помилка, але тіло захисника вдалося вивезти з поля бою.

Рада суддів України, колеги, всі, хто знав Анатолія Олександровича, висловлюють глибоке співчуття родині, близьким та друзям з приводу передчасної загибелі земляка та героя, людини, для якої Україна та її незалежність були понад усе. 

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати. Але нехай добрий, світлий спомин про захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і поважав.

Сумуємо разом із усіма, низько схиляємо голови у скорботі.

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

Підтримати дружину та сім'ю Анатолія Олександровича Нагорного можна донатами на карту 4731 2196 4312 8618 Нагорна Т. Л.

Світла пам'ять колезі та захиснику!

Щирі співчуття рідним та близьким! 

Пресслужба РСУ