Рада Суддів
України

uaUA enEN

06.06.2017, 13:55

Засідання Ради суддів України відбудеться 08-09 червня Засідання Ради суддів України відбудеться 08-09 червня

Восьмого-дев'ятого червня 2017 року відбудеться чергове засідання Ради суддів України. Засідання відбуватиметься у виїзному режимі на Хмельниччині. 

Орієнтовний порядок денний передбачає розгляд десяти питань серед яких: про звернення голови Дніпропетровського апеляційного господарського суду Паруснікова Ю.Б. з питань оформлення викладацької, наукової чи творчої діяльності суддів;

про проект Меморандуму про співробітництво та обмін інформацією між Національним агентством з питань запобігання корупції та Радою суддів України; про роз’яснення деяких питань щодо конфлікту інтересів; щодо Резолюції "Правова держава – спільна справа та відповідальність"; про внесення змін до Регламенту Ради суддів України; щодо розповсюдження позитивного досвіду комунікаційної єдності; щодо необхідності вирішення питання про віднесення посад державної служби в апеляційних судах України до груп оплати праці, передбачених Схемою посадових окладів на посадах державної служби за групами оплати праці з урахуванням юрисдикції державних органів у 2017 році, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15.; щодо необхідності внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення в частині відводу (самовідводу) судді з метою врегулювання конфлікту інтересів. та інші.

Засідання Ради суддів України відбудеться 08-09 червня 2017 року  в конференц-залі готелю Клеопатра (вул. Татарська, 19, м. Кам'янець-Подільський, Хмельницька область).

Прес-центр судової влади