Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

05.03.2018, 11:09

Делегати з'їзду після обрання лічільної комісії голосують про затвердження протоколу мандатної комісії Делегати з'їзду після обрання лічільної комісії голосують про затвердження протоколу мандатної комісії

За затвердження протоколу мандатної комісії про результати перевірки повноважень делегатів з'їзду (299 повноважні, 7 - не повноважні) проголосувало 80 делегатів з'їзду. Проти висловилося 173 осіб, утрималося - 14. Протокол мандатної комісії не затверджений.

Головуючий на з'їзді Богдан Моніч поставив на голосування питання підтвердження повноважень 299 делегатів, до яких немає зауважень. Це рішення підтримало 248 делегатів. Жоден не утримався не і не був проти.

Наступним, Богдан Моніч поставив на голосування питання підтвердження повноважень 5 делегатів (двох - Верховного Суду України, одного - з Вищого адміністративного суду України та двох - з Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ). За це проголосувало 237 делегатів, 23 проти, 13 утрималося.

Окремо Богдан Моніч поставив на голосування питання підтвердження повноважень судді Вищого адміністративного суду України Любові Гончар, яка запізнилася на з'їзд і не встигла зареєструватися. 236 за, 13 проти, 19 утрималося.

Суддя Вищого адміністративного суду України Нінель Маринчак не з'явилася на з'їзд, але виникла необхідність визначити, чи є в неї повноваження делегата. За 0, проти 252, 31 утрималося.

У результаті з'їзд суддів визнав повноважними 305 делегатів та перейшов до формування робочих органів з'їзду, а саме двох лічільних комісій з проведення таємного голосування щодо обрання членів ВРП і ВККСУ та РСУ, редакційної комісії та секретаріату з'їзду.

Прес-служба РСУ