Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

04.11.2015, 15:06

До уваги голів апеляційних та вищих спеціалізованих судів України! До уваги голів апеляційних та вищих спеціалізованих судів України!

5 листопада 2015 року о 13 годині за участі Голови Ради суддів України Валентини Сімоненко, голів апеляційних, вищих спеціалізованих судів і суддів Верховного Суду України, у режимі відеоконференції відбудеться обговорення питань: про ініціативу Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана стосовно оновлення суддівського корпусу і внесення відповідних пропозицій щодо її реалізації на законодавчому рівні; про оцінювання суддів відповідно до затверджених Вищою кваліфікаційною комісією суддів України положень. Судді місцевих загальних суддів зможуть слідкувати за обговоренням зазначених питань в он-лайн режимі через внутрішні мережі доступу.

Одночасно повідомляємо, що зв'язок буде здійснюватися за допомогою програми "TrueConf Client" (ведучий групової конференції – dsa "Державна судова адміністрація України (зал № 1)"). Конференція для тестування нових користувачів буде відкрита з 12 години 30 хвилин 05 листопада 2015 року.

Контактна особа, яка буде здійснювати тестування технічних засобів відеоконференції в Державній судовій адміністрації України – Лохов Анатолій Петрович Lohov@court.gov.ua, тел.097-910-24-97.

Прес-центр судової влади