Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

16.02.2022, 08:30

​Єднаймося! Ми того варті! В Україні відзначається День єднання ​Єднаймося! Ми того варті! В Україні відзначається День єднання

Незважаючи на перебування у відпустці, Голова Ради суддів України Богдан Моніч разом з колективом Сьомого апеляційного адміністративного суду долучився до урочистостей, присвячених Дню єднання.

Виступаючи перед присутніми, він відзначив, що сьогодні ми просто зобов’язані відкрити в собі наше духовне, моральне та ціннісне єднання, висловити його своїм друзям, колегам, партнерам, керівництву країни та всім тим, хто в умовах загрози російської агресії став на захист і підтримку нашої держави.

"Ми маємо бути сильні, згуртовані, зберігати спокій, вірити у свої сили і непорушно стояти на захисті нашої свободи, демократії і прав людини. Кожен з нас на своєму робочому місті має робити все для зміцнення авторитету і позицій нашої держави серед громадян та на міжнародній арені. Судова влада не виняток, адже суди повинні працювати навіть в умовах воєнного стану. А тому я прошу Вас бути максимально відповідальними у вашому головному завданні – здійсненні правосуддя і виконанні всіх тих повноважень, які делегувала вам Україна. А воно так і є: ми згуртовані і йдемо вперед. Відновлення здійснення правосуддя в Авдіївському міському суді стало підтвердженням того, що ні судова влада, ні Україна, ні її громадяни не поступатимуться своїми принципами й переконаннями перед лицем будь-яких загроз", – сказав Богдан Моніч.

Від імені Ради суддів України та від себе особисто він також побажав усім зберігати спокій, вірити в себе та українську армію. Адже всі громадяни України знають ціну миру і людському життю, дбають про майбутнє дітей та держави, і нікому не вдасться зруйнувати наші надії, мрії, прагнення.

Пресслужба РСУ