Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

17.02.2016, 16:00

"Консолідація розробки реформ у сфері юстиції в Україні" - засідання Наглядової Ради спільного проекту ЄС та РЄ

18 лютого 2016 року відбудеться засідання Наглядової Радиспільного проекту Європейського Союзу та Ради Європи "Консолідація розробки реформ у сфері юстиції в Україні", під час якого будуть презентовані досягнуті результати роботи проекту за вересень-грудень 2015 року. З огляду на розвиток останніх подій у сфері реформування сектору юстиції, після Засідання Наглядової Ради заплановано проведення Консультативної зустрічі щодо підготовки методології з виміру прогресу здійснення реформ у сфері юстиції в Україні.

В заходах планується участь представників Ради Європи, Представництва ЄС в Україні, Адміністрації Президента України, Міністерства юстиції України, Вищої ради юстиції, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Ради суддів України, Верховного Суду України, вищих судів, Генеральної прокуратури України, Національної асоціації адвокатів України, Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, громадських організацій та інших партнерів проекту.

Захід відбуватиметься за адресою: м. Київ, вул.. Ярославів Вал, 22, конференц-зала "EmbassySuite 1-5" готелю "RadissonBluHotel" з 14 до 16 години.

Прес-центр судової влади