Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

19.07.2024, 10:34

​Міжнародна конференція: "Комунікація судової влади: єдиний голос як інструмент для розбудови довіри" ​Міжнародна конференція:

У Львові розпочала роботу міжнародна конференція "Комунікація судової влади: єдиний голос як інструмент для розбудови довіри".

Конференція скликалась Вищою радою правосуддя спільно з комунікаційною агенцією "Good to know" (Литва), Проєктом ЄС "Право-Justice" та Програмою USAID "Справедливість для всіх" з метою обговорення питань внутрішньої комунікації та поліпшення стратегічної комунікації судової системи. Організатори переконані, що ефективна координація діяльності органів судової влади, проактивна комунікація судів з медіа та громадськістю є важливими передумовами для підвищення рівня довіри суспільства до системи правосуддя.

Раду суддів України на конференції представляють – Голова РСУ Богдан Моніч, члени Ради, голова Комітету з питань співпраці з ЗМІ, державними та недержавними органами та організаціями Андрій Потапенко, суддя Касаційного адміністративного суду у складі ВС Володимир Кравчук та суддя Апеляційної палати Вищого антикорупційного Суду Валерія Чорна.

Під час роботи конференції буде презентовано результати проєкту "Розвиток комунікації у судовій системі України", в панельних дискусіях обговорюватимуться питання про невирішені виклики в комунікації судової влади, відзначатимуться вдалі приклади комунікації, говоритиметься про підвищення обізнаності та довіри до судової влади громадянського суспільства, а також про налагодження ефективної внутрішньої комунікації та співпраці як однієї з важливих передумов сильної й незалежної судової системи.

У роботі конференції беруть участь керівники органів та установ системи правосуддя, які є відповідальними за прийняття рішень, а сама Конференція організована в межах Проєкту "Посилення комунікаційних компетенцій судової системи України шляхом розвитку ефективної системи внутрішньої комунікації та стійких інструментів комунікації", що фінансується Литовським фондом розвитку співробітництва.

Пресслужба РСУ