Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

16.07.2015, 14:02

Представниками потерпілих у справі "Вбивство 39 людей на Майдані" пред’явлено цивільні позови в рамках кримінального провадження Представниками потерпілих у справі

В Святошинському районному суді міста Києва сьогодні продовжилося слухання справи про "Вбивство 39 людей на Майдані".

В судовому засіданні допитано 5 потерпілих та оголошено перерву до 11 години 30 хвилин 17 липня 2015 року.

На попередньому слуханні справи 15 липня 2015 року у судовому засіданні оголошено обвинувальний акт, позовні заяви представників потерпілих, а також вирішено питання щодо встановлення порядку дослідження доказів по справі.

Станом на 16 липня 2015 року, представниками потерпілих пред’явлено 22 позови про відшкодування моральної і матеріальної шкоди, суми яких коливаються від 22 тисяч до двох мільярдів гривень, одним із цивільних відповідачів у кримінальному провадженні є ГУ МВС в місті Києві.

Нагадаємо, що справу про "Вбивство 39 людей на Майдані" розглядає суд присяжних, який складається з двох професійних суддів та трьох присяжних. Головуючим у справі є суддя Святошинського районного суду міста Києва Сергій Дячук.

За перебігом судових засідань по справі " Вбивства 39 людей на Майдані" слідкуйте в он-лайн трансляції на порталі Судова влада України.

Прес-центр судової влади