Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

23.06.2018, 14:00

Привітання Голови Ради суддів України з Днем державного службовця Привітання Голови Ради суддів України з Днем державного службовця

Шановні державні службовці ! 

Від мене особисто та від Ради суддів України прийміть найщиріші привітання з нагоди відзначення Дня державної служби України!

"Поважати та охороняти права, свободи і законні інтереси людини і громадянина, честь держави" - це головні цінності для людей, які присвячують своє життя державній службі.

Прийміть мої привітання та щиру подяку за Вашу титанічну працю, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої віддачі своїй справі. Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві.

Ви належите до тих, хто усвідомлює свою відповідальність перед людьми, бо від вашого професіоналізму та прозорості дій, залежить ступінь задоволення законних інтересів громадян, авторитет держави, сталий розвиток країни та її сприйняття на міжнародній арені.

Сердечно бажаю всім вам і вашим родинам світлих життєвих обріїв, добра, щастя, здоров’я та задоволення від вашої почесної праці!

З повагою, 

Голова Ради суддів України                                                   Олег Ткачук