Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

08.05.2024, 07:44

8 травня Україна відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 — 1945 років. 8 травня Україна відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 — 1945 років.

Шановні колеги! Дорогі українці!

8 травня Україна відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 — 1945 років.

У ці дні ми вшановуємо подвиг Українського народу у Другій світовій війні та всіх людей, які загинули від злочинів фашизму. Це трагічні сторінки нашої історії. Сторінки, які не дають забути про горе і нестерпний біль, що прийшов чи не в кожну українську родину.

Нині Україна знову бореться за своє існування, але вже проти російської навали. Третій рік поспіль День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ми вшановуємо в умовах жорсткої, активної фази вже десятилітньої війни й стаємо на коліна перед тими, хто повертається з неї на щиті.

Але ми пам'ятаємо і ми перемагаємо! Наші воїни перемагають своєю стійкістю й духом незламності. І ми переможемо! Україна переможе, бо наша нація гартована в боях за мир, свободу й незалежність! Бо кожний і кожна з нас роблять все для наших воїнів і нашої перемоги.

Віри нам! Ми пам'ятаємо і ми перемагаємо!

Слава Україні!

З повагою

Голова Ради суддів України                                                                                    Богдан Моніч