Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

08.10.2015, 06:43

Привітання Голови Ради суддів України з Днем юриста Привітання Голови Ради суддів України з Днем юриста

Шановні колеги-судді, фахівці у галузі права!

Від Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання із професійним святом — Днем юриста!

Сьогодні ваш вплив на політичні й соціально-економічні процеси в державі важко переоцінити. Своєю багатогранною діяльністю, яка за роки незалежності набула нового змісту, ви активно сприяєте руху України по шляху побудови демократичної держави європейського типу, найбільшою цінністю якої є верховенство права, утвердження і забезпечення прав і свобод людини.

На високу оцінку заслуговує ваша активна участь у реформуванні державного механізму, оновленні законодавства задля інтеграції України у світову та європейську правові системи, у поширенні правових знань, посиленні соціального захисту громадян.

Власне, сьогодні бути юристом – це висока честь і велика відповідальність. Тому я переконана, що ваш високий професіоналізм і особисте усвідомлення відповідальності за рішення, які ви приймаєте, допоможуть нам здобути повагу українського народу, повернути його довіру та впевненість у верховенство Права та Справедливості. Бо, щиро вірячи у свою державу, люди покладають на нас великі надії у справі утвердження правопорядку і законності.

Тому, з нагоди свята, я бажаю вам нових здобутків на ниві відстоювання прав та інтересів громадян і держави, міцного здоров’я, добра і благополуччя вам і вашим родинам!

З повагою,

Голова Ради суддів України Валентина Сімоненко