Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

29.04.2015, 12:23

Рада суддів України та громадськість на шляху до співпраці. Рада суддів України та громадськість на шляху до співпраці.

29 квітня 2015 року відбулася зустріч Голови Ради суддів України Валентини Сімоненко з представниками Центру Громадянских Свобод.

Метою зустрічі було обговорення результатів громадського спостереження за організацією розгляду судами справ, пов'язаних з подіями листопада 2013- лютого 2014 року, питання доступу до судового засідання, інформативності сайтів судів та інформаційних стендів в судах, пристосованості залів судових засідань для розгляду справ із великою кількістю постраждалих та свідків, здійснення аудіо-, відео- та фото фіксації судового процесу та ряд інших питань.

У зустрічі взяли участь: Валерія Рибак - координатор групи громадського спостереження "ОЗОН", Павло Дикань та Віталій Титич – адвокати, представники інтересів родин "Небесної сотні", Роман Маселко – адвокат, представник інтересів учасників Автомайдану.

За результатами зустрічі сторони домовились про подальшу співпрацю, зокрема щодо участі представників Ради суддів України у круглому столі для обговорення зазначеного звіту та подальшого його оприлюднення на веб-порталі Судова влада України.