Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

04.04.2022, 05:00

Службі судової охорони – 3 роки! Стійкості, сили духу, незламності у захисті нашої Держави! Службі судової охорони – 3 роки! Стійкості, сили духу, незламності у захисті нашої Держави!

Шановні військовослужбовці Служби судової охорони! 

Сьогодні вашому органу виповнюється 3 роки! Судова влада довго йшла до створення органу, який би відповідав за підтримання громадського порядку в суді, припиняв прояви неповаги до суду, здійснював охорону приміщень суду, органів та установ системи правосуддя, виконував функції щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей, працівників суду, забезпечував безпеку учасників судового процесу. 

З початком війни, яку через збройну агресію проти нашої держави розв’язала росія, до переліку, на перший погляд, мирних завдань, які ви виконували, додалося ще одне, найважливіше – захист України від ворожих загарбників. Нині ви у кожній області чітко взаємодієте зі Збройними Силами України, силами територіальної оборони, Національної поліції, Національної гвардії України, Служби безпеки України, міських та обласних військових адміністрацій забезпечуючи підтримання громадського порядку на маршрутах патрулювання наших міст і райцентрів, виконуючи завдання по боротьбі з диверсійно-розвідувальними силами ворога у складі груп з ліквідації диверсійно-розвідувальних формувань, берете участь в підготовці громадян до національного спротиву і ми вам за це глибоко вдячні.

Вдячні й щиро від імені Ради суддів України, суддівської спільноти, від себе особисто бажаємо вам усіх людських гараздів, але головне – стійкості, сили духу, незламності у захисті нашої Держави!

Все буде Україна! Слава Україні! 

Голова Ради суддів України                                                              Богдан Моніч