Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

10.05.2016, 09:41

Тернопільський регіональний судовий форум відбудеться 16 травня Тернопільський регіональний судовий форум відбудеться 16 травня

Асоціація розвитку суддівського самоврядування України та запрошує  правників взяти участь у Тернопільському регіональному судовому форумі, який відбудеться 16 травня 2016 року у готелі «Тернопіль» (вул. Замкова, 14).

Це спеціалізований захід, який присвячено обговоренню проблематики судової реформи, перспектив та реалій конституційних гарантій незалежності суду, механізмів правомірного впливу на ефективність судової діяльності, галузевих змін та міжнародних судових процесів.

Організаторами виступають: Секція суддів Асоціації правників України (АПУ), Асоціація розвитку суддівського самоврядування України (АРССУ) та Рада суддів України (РСУ). Раду суддів України на форумі представлятиме член РСУ Тарас Багрій, суддя Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області.

Серед запрошених доповідачів та учасників заходу — провідні адвокати, юристи, представники спеціалізованих судів та судів загальної юрисдикції, державні діячі, вітчизняні науковці та ЗМІ.

З деталями проведення заходу та програмою форуму можна ознайомитися тут

Прес-центр судової влади