Рада Суддів
України

uaUA enEN

18.01.2023, 08:10

До уваги кандидатів до першого складу Дорадчої групи експертів! Рада суддів України звертає увагу! До уваги кандидатів до першого складу Дорадчої групи експертів! Рада суддів України звертає увагу!

Рада суддів України звертає увагу кандидатів, які виявили бажання кандитуватися до першого складу Дорадчої групи експертів!

Пропозиції необхідно подати Раді суддів України у строк до 19 січня 2023 року з інформацією, що підтверджує відповідність таких кандидатів вимогам статті 10 - 2 Закону України "Про Конституційний Суд України".

Пропозиції необхідно надсилати на e-mail: davidenko@court.gov.ua або ж на адресу: м.Київ 01601, вул. Липська, 18/5. Відділ організаційного забезпечення суддівського самоврядування.

Важливо! У разі надсилання документів поштою необхідно продублювати їх на електронну адресу Ради суддів України: davidenko@court.gov.ua

Зазначаємо, що Рада суддів України рішенням №2 від 12 січня 2023 року оголосила про початок прийняття пропозицій щодо кандидатури до першого складу Дорадчої групи експертів. 

Нагадаємо, що Дорадча група експертів у складі 6 осіб (троє з яких є міжнародними експертами) проводить відбір кандидатів на посади суддів Конституційного Суду України. Відібрані До радчою групою експертів кандидати у подальшому можуть бути призначені на посади суддів КСУ суб’єктами формування КСУ.

Пресслужба РСУ