Рада Суддів
України

uaUA enEN

09.09.2024, 16:20

До уваги представників медіа! Важлива інформація! До уваги представників медіа! Важлива інформація!

Пресслужба Ради суддів України відкриває акредитацію представників медіа для роботи під час проведення ХХ чергового з'їзду суддів України.

ХХ черговий з'їзд суддів України відбудеться 18-19 вересня 2024 року в Києві.

Попередньо, на порядок денний з'їзду винесено наступні питання:

1. Про призначення суддів Конституційного Суду України;

2. Про затвердження змін до Кодексу суддівської етики;

3. Про обрання двох членів Вищої ради правосуддя;

4. Про обрання Ради суддів України;

5. Звіт Ради суддів України про виконання завдань органів суддівського самоврядування щодо забезпечення незалежності судів і суддів, стан організаційного та фінансового забезпечення діяльності судів;

6. Інформація Вищої кваліфікаційної комісії суддів України про її діяльність;

7. Інформація Голови Державної судової адміністрації України про її діяльність, зокрема щодо організаційного, фінансового та матеріально-технічного забезпечення діяльності органів судової влади.

Заявки на акредитацію надсилати на e-mail: pressoffice@court.gov.ua 

Акредитація триватиме до 15.00 години 16 вересня 2024 року. Заявки, що надійдуть після зазначеного терміну розглядатися не будуть.

В заявках потрібно вказати ПІБ, назву медіа, посаду, контактний номер телефону. Допуск представників медіа на з'їзд буде здійснюватися за умови пред'явлення документів, що посвідчують особу та засвідчують її професійну належність.

З огляду на безпекові вимоги про місце й час проведення ХХ з'їзду суддів України буде повідомлено тільки акредитованим представникам медіа (кількість місць в залі обмежена).

Телефон для зв'язку: 044-277-76-34

Пресслужба РСУ