Рада Суддів
України

uaUA enEN

21.01.2022, 13:00

Голова РСУ Богдан Моніч привітав членів АРССУ з річницею діяльності Голова РСУ Богдан Моніч привітав членів АРССУ з річницею діяльності

Шановні колеги - члени Асоціації розвитку суддівського самоврядування України!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди чергової річниці вашої діяльності.

Шість років тому, об'єднуючись в асоціацію, ви поставили перед собою благородну мету - об'єднати суддівську спільноту задля розвитку і зміцнення суддівського самоврядування України, задля відновлення віри людей у верховенство права і правосуддя, задля демократичного і правового майбутнього нашої держави.

Ви взяли на себе левову частку завдань, які стосуються вдосконалення системи правосуддя і популяризації її у суспільстві, ви стали провідниками прогресивних ідей, які народжувалися у суддівських колективах й в органах суддівського врядування, і ви успішно їх реалізовуєте.

Рада суддів України бажає вам не відступатися від цілей, які ви визначили, бути на вістрі життя і процесів, що відбуваються у судовій владі, популяризувати все те найкраще, що є в правничих професіях і залишатись надійним партнером для нас у справі становлення, зміцнення і захисту незалежності судів і суддів.

Успіхів вам, здоров'я, добра і миру!

З повагою

Голова Ради суддів України            Богдан Моніч