Рада Суддів
України

uaUA enEN

18.03.2015, 12:46

Головна - Рада суддів України - Новини, анонси Опрацювання Положення про автоматизовану систему документообігу суду Головна - Рада суддів України - Новини, анонси Опрацювання Положення про автоматизовану систему документообігу суду

18 березня 2015 року у приміщенні Державної судової адміністрації України (м. Київ, вул. Липська, 18/5) розпочалось дводенне засідання робочої групи з доопрацювання Положення про автоматизовану систему документообігу суду.

В заході окрім членів робочої групи Ради суддів України приймають участь представники судів усіх юрисдикцій та інстанцій: Верховного Суду України, Вищих спеціалізованих судів, працівники Державної судової адміністраціїї та інших судових установ.

За результатами засідання робочої групи планується запропонувати до затвердження на засіданні Ради суддів України нову редакцію Положення про автоматизовану систему документообігу суду, яка буде відповідати Закону «Про справедливий суд» та використовуватись як основа для переходу судів України до системи Електронного суду.