Рада Суддів
України

uaUA enEN

15.11.2016, 15:05

Конкурс суддів до ВС: Електронну реєстрацію продовжено Конкурс суддів до ВС: Електронну реєстрацію продовжено

Вища кваліфікаційна комісія суддів України продовжила термін електронної реєстрації кандидатів у конкурсі на вакансію судді Верховного Суду на десять днів.

Про це заявив член ВККС Андрій Козлов під час круглого столу "Новий Верховний Суд - нові можливості для юридичної спільноти", передає кореспондент видання "Закон і Бізнес".

Згідно з орієнтовним графіком, електронна реєстрація мала закінчитися сьогодні, 15 листопада. Термін продовжили, щоб кандидати, які ще вагаються, змогли заявити про намір участі в конкурсі.

За інформацією Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, станом на 10 годину 15 листопада 2016 року, про намір взяти участь у конкурсі повідомили 922 кандидати.

Офіційно ж, рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 15 листопада 2016 року внесено зміни до Умов проведення конкурсу на зайняття вакантних посад суддів касаційних судів у складі Верховного Суду, затверджених рішенням Комісії від 07 листопада 2016 року, а саме: абзац другий пункту 4 викладено у такій редакції: Отримання таких повідомлень від кандидатів буде здійснюватися з 09 по 25 листопада 2016 року шляхом заповнення відповідної форми зворотного зв’язку на офіційному веб-сайті Комісії www.vkksu.gov.ua.

У зв’язку з цим процедуру повідомлення Комісії про намір взяти участь у конкурсі на посаду судді Верховного Суду продовжено до 25 листопада 2016 року.

Одночасно у Комісії зазначають, що період прийому документів  не змінюватиметься. Останній день прийому документів – 09 грудня 2016 року включно.

Прес-центр судової влади