Рада Суддів
України

uaUA enEN

01.06.2021, 12:02

На позачерговому засіданні Ради суддів України відзначили суддів і працівників апарату господарських судів України На позачерговому засіданні Ради суддів України відзначили суддів і працівників апарату господарських судів України

Першого червня 2021 року відбулося позачергове засідання Ради суддів України, під час якого відзначили суддів і працівників апарату господарських судів України. Засідання відбулося у режимі відеоконференцзв'язку на платформі ZOOM.

У засіданні взяли участь 25 членів РСУ з 32 обраних. 

Відкриваючи засідання, Голова Ради суддів України Богдан Моніч зазначив, що господарські суди, які фактично є ровесниками сучасної української державності, як спеціалізована ланка судової влади, витримали перевірку часом і довели свою спроможність забезпечити захист прав суб’єктів господарювання та зробили значний внесок в розвиток національної економіки.

Богдан Моніч побажав усім нагородженим Почесними грамотами РСУ, грамотами та подяками Ради суддів України подальшої плідної праці, успіхів у зміцненні законності та забезпечені верховенства права, міцного здоров'я, особистого щастя, родинного добробуту, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній діяльності.

Пресслужба РСУ