Рада Суддів
України

uaUA enEN

19.11.2014, 07:27

Напрацьовується комунікаційна стратегія Ради суддів України Напрацьовується комунікаційна стратегія Ради суддів України

18 листопада 2014 року в приміщенні Державної судової адміністрації України відбувся семінар-тренінг у рамках програми посилення потенціалу Ради суддів України у сфері стратегічного планування та комунікацій.

Семінар-тренінг став продовженням попереднього етапу створення комунікаційної стратегії. Модератори розпочали навчання із визначення збірного образу судді очима суддів та очима пересічних громадян, а також в процесі навчань напрацювали навички із бачення власної діяльності зі сторони, що має сприяти процесу налагодження комунікацій судової влади.

Також членами Ради суддів України обговорено шляхи спростування викривленого стереотипу образу судді з погляду суспільства та засобів масової інформації.

Учасники семінару-тренінгу працювали над виробленням тактики спілкування судової гілки влади із ЗМІ та побудови діалогу між судовою владою та суспільством.

У семінарі-тренінгу взяли участь члени Комітету зі стратегічного розвитку та комунікації (у тому числі ЗМІ), інших Комітетів Ради суддів України, співробітники Прес-центру судової влади. Тренінг для присутніх проводили Вероніка Селега, експерт з комунікацій та PR, консультант Проекту Ради Європи "Посилення незалежності, ефективності та професіоналізму судової влади в Україні" та Марина Говорухіна, експерт з PR та комунікацій, член Української Гельсінської спілки з прав людини.

Захід організовано у співпраці з Радою суддів України та Державною судовою адміністрацією в рамках Проекту Ради Європи "Посилення незалежності, ефективності та професіоналізму судової влади в Україні" за фінансової підтримки Уряду Швеції.