Рада Суддів
України

uaUA enEN

14.02.2022, 14:50

​Олена Журавська: "Відновлення роботи Авдіївського міського суду – це крок до зміцнення правосуддя на прифронтових територіях" ​Олена Журавська:

Секретар Ради суддів України Олена Журавська взяла участь у відкритті Авдіївського міського суду Донецької області.

11 січня 2022 року в місті Авдіївці, за участі очільників органів та установ системи правосуддя, керівників Донецької обласної державної адміністрації, Авдіївської міської військово-цивільної адміністрації, правоохоронних органів та громадськості відбувся урочистий захід з нагоди відновлення роботи Авдіївського міського суду.

"Рада суддів України спільно з представниками інших органів та установ системи правосуддя послідовно працювала над тим, щоб відновити здійснення правосуддя в місті, яке знаходиться на підконтрольній Україні території й нині це зроблено. Ця подія засвідчила, що ми зробили ще один крок до зміцнення і забезпечення правосуддя на прифронтовій території. Люди мають знати, що держава тут, на лінії зіткнення, захищає їх не тільки фізично, а й захищає їхні права і свободи", - наголосила секретар Ради суддів України Олена Журавська.

Вона також висловила слова вдячності колективу суду та виконувачу обов’язків голови суду Сергію Проніну, який відряджений здійснювати правосуддя до Авдіївського міського суду зі Слов’янського міськрайонного суду Донецької області.

Пресслужба РСУ