Рада Суддів
України

uaUA enEN

08.03.2023, 06:00

Привітання Голови Ради суддів України з 8 Березня Привітання Голови Ради суддів України з 8 Березня

Шановні працівниці апарату судів, пані судді, колеги!

Дорогі наші берегині!

Від імені членів Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня.

У мирний час ми вже звикли до того, що це свято для більшості з нас сприймалося як свято весни, жіночності і квітів. Ми дещо забули про те, що це свято захисту ваших прав, рівноправності та визнання цінності жінки. Нині все це переплелося в одне-єдине почуття глибокої поваги і захопленості вашим внутрішнім світом та благородними вчинками й діями.

Ви берегині всього доброго, що є на землі, починаючи з родини, дітей, сім’ї, друзів і закінчуючи своїми успіхами в роботі, управлінні спільнотами, колективами, науковими напрямами і навіть державами.

Проте сьогодні, коли ворог знищує наші міста і села, дітей та батьків, знищує наш народ - саме ви тримаєте небо над головами захисників і захисниць України, даєте їм сили і віру в перемогу над ворогом, зберігаючи те найцінніше, заради чого хочеться жити і повертатися живими з бою.

Тож здоров’я вам, добра, ніжності та краси, сили, витримки, успіхів в усіх починаннях і задумах. Бережіть себе і тих, кого любите, бо ви й Україна з одного роду!

Перемоги нам і миру!

З повагою

Голова Ради суддів України                     Богдан Моніч