Рада Суддів
України

uaUA enEN

28.06.2023, 06:04

Привітання Голови Ради суддів України з Днем Конституції України Привітання Голови Ради суддів України з Днем Конституції України

Сьогодні величезна гордість та вдячність наповнюють наші серця, адже ми відзначаємо 27-у річницю Конституції України - фундаментального закону нашої держави.

Конституція України, як символ нашої національної самостійності та незалежності, відображає наш шлях до розбудови демократичного суспільства, захисту прав та свобод громадян. Вона засвідчує глибокі корені української державності, яка зародилася у відданості і героїзмі наших предків.

Важливість Конституції стала особливо очевидною минулого року, коли російські загарбники вдерлися з війною на територію нашої держави з єдиною метою – повалення нашого Конституційного ладу, а за цим - повного знищення українців як нації. Не вдалося! Не вдасться!

Наші Збройні Сили України, кожен українець, кожен громадянин України став на захист держави і її Конституції.

Відстояти нашу Конституцію та незалежність стали обов'язком кожного громадянина. Ми відчули, що наші цінності, наші права і свободи потребують постійного захисту та обережності.

Сьогодні, в день, коли ми святкуємо 27-у річницю Конституції України, ми переконані, що разом ми непереможні. Наша єдність, наша сила та наша воля допомагають нам подолати будь-які перешкоди та виклики. Ми віримо в потужність нашої держави, в розвиток нашого суспільства та підтримку наших цінностей.

Вітаю вас з Днем Конституції України! Нехай наш Основний Закон завжди буде гарантом нашої свободи, справедливості та процвітання. Разом ми зможемо зберегти та зміцнити нашу державу!

Все буде Україна!

Голова Ради суддів України                                 Богдан Моніч