Рада Суддів
України

uaUA enEN

28.06.2024, 07:30

Привітання Голови Ради суддів України з Днем Конституції України Привітання Голови Ради суддів України з Днем Конституції України

Шановні колеги!

З почуттям глибокої поваги, від імені Ради суддів України та від себе особисто, щиро вітаю вас з 28 річницею Конституції України - фундаментального закону нашої держави.

Наскільки це важливий Закон в житті України та українців всі ми дуже добре зрозуміли та усвідомили 24 лютого 2022 року. Саме тоді стало очевидним й те, наскільки дратує ворога наш Основний Закон. Дратує так, що він прагнув і прагне одного – знищити усі наші права та свободи, усі наші демократичні прагнення, нашу незалежність, нашу державність і нашу націю. Не вдалося йому це колись, не вдасться і тепер! Бо "ми народ, якого правди сила ніким звойована ще не була".

Нині, в часи російської агресії, кожен з нас, боронячи державу в Збройних Силах України, на оборонних підприємствах, в лікарнях, школах, залі суду – виконує свій обов'язок – захищає Вітчизну, її незалежність та територіальну цілісність, тими силами й засобами, якими володіє, розуміючи, що наші втрати у цій боротьбі завжди будуть меншими за втрати, яких ми зазнаємо в покорі.

З Днем Конституції України, українці!    І все буде Україна!

Голова Ради суддів України                                                                    Богдан Моніч