Рада Суддів
України

uaUA enEN

14.10.2022, 05:10

Привітання Голови ради суддів України з Днем захисників і захисниць України Привітання Голови ради суддів України з Днем захисників і захисниць України

Шановні колеги, дорогі українці!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з Днем захисників і захисниць України!

Переконаний, що цьогоріч ми всі зрозуміли його сакральне значення для кожного українця й України! Цей день об'єднав у собі вшанування Українського козацтва, створення Української повстанської армії та свято Покрови Пресвятої Богородиці, яка захищає державу, її воїнство, її народ від ворогів-загарбників. 

Ці знаменні свята тепер навіки нерозривно пов’язані між собою, оскільки символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію та вікову славу Українського війська.

Нині ми схиляємо голови в пам'ять про тих Героїв, які загинули на Сході України починаючи з 2014 року і тих, хто віддає своє життя зараз, з 24 лютого 2022 року, відстоюючи нашу незалежність та свободу, право на життя для себе, своїх дітей і кожного з нас у повномасштабній війні, яку розв'язала проти нас росія.

Ми складаємо глибоку шану батькам та матерям, які виростили і виховали дітей, які без миті роздумів та вагань вступили у бій з ворогом за життя та мир, спокій і щастя на Богом даній нам землі.

Низький уклін вам, наші захисники й захисниці, за героїзм і мужність, які ви сповна віддаєте за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

Ми віримо вам безмежно, як вірить дитина матері. Ми стоїмо за вашими спинами, як за скелями, що захищають від бурі та штормів, ми допомагаємо вам з усіх сил і звіряємо свої серцебиття з вашими, бо без вас й у нас не буде майбутнього.

Міцного вам усім здоров’я, родинної злагоди, добра, сили духу та Божої благодаті для наснаги на успішні справи в ім’я України.

Бережіть себе!

Віримо Збройним Силам України!

Віримо в кожного з вас й в Україну!

З повагою

Голова Ради суддів України    Богдан Моніч