Рада Суддів
України

uaUA enEN

01.10.2024, 08:20

​Привітання Голови Ради суддів України з Днем захисників і захисниць України ​Привітання Голови Ради суддів України з Днем захисників і захисниць України

Шановні колеги! Дорогі наші захисники і захисниці!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання й побажання з нагоди великого для нашої держави свята – Дня захисників і захисниць України. Саме ви наповнили це свято глибоким сенсом, увібравши в себе славу звитяжних українських воїнів. Ви її примножили й підняли на висоти, яких осягнути розумом практично неможливо. Можна тільки вірити і ми вам віримо!

Віримо і знаємо, що тільки завдяки вашій мужності, відданості, жертовності Україна є і буде, "як буде син, і буде мати і будуть люде на землі".

Низький уклін вам, незламні! Кожному і кожній, хто боронить Україну на землі, в небі, на морі, в шпиталях, на оборонних підприємствах, хто навчає новобранців, ремонтує та відновлює техніку, хто планує складні військові операції і хто ці операції виконує. Ви тримаєте на своїх позиціях не «нуль», ви тримаєте життя кожної дитини, кожної людини, своїх батьків, друзів і рідних, що разом є майбутнім України і залежить воно виключно від вас!

Живіть, повертайтеся до тих, кого любите і хто на вас чекає, бережіть себе і побратимів, мрійте, вірте, знайте, що кожен українець вдячний вам за щоденну вашу звитягу, яка і нас тримає в єдності.

Зі святом, Захисники і Захисниці! Все буде Україна!

З повагою

Голова Ради суддів України Богдан Моніч