Рада Суддів
України

uaUA enEN

06.12.2022, 07:57

Привітання Голови Ради суддів України з Днем Збройних Сил України Привітання Голови Ради суддів України з Днем Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці Збройних Сил України! Дорогі захисники України!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України!

Ви належите до тих, хто захищає наше життя, нашу землю, наше небо, наших дітей, батьків і державу від загарбника-агресора. За вісім років війни й особливо за час повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, ми усі дуже добре зрозуміли, що саме ви -  Збройні Сили України і кожен з Вас, хто входить до їхнього складу чи належить до формувань територіальної оборони, є силою, яка тримає небо над нашими головами, гарантує спокійний сон дітям і дає віру у щасливе майбутнє нашої країни.

Низький уклін вам, наші захисники й захисниці, за героїзм і мужність, які ви сповна віддаєте за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

Ми віримо вам безмежно, як вірить дитина матері. Ми стоїмо за вашими спинами, як за скелями, що захищають від бурі та штормів, ми допомагаємо вам з усіх сил і звіряємо своє серцебиття з вашими, бо без вас й у нас не буде майбутнього.

Міцного вам усім здоров’я, родинної злагоди, добра, сили духу та наснаги на успішні справи в ім’я України.

Бережіть себе!

Віримо Збройним Силам України!

Віримо в кожного з вас й в Україну!

З повагою

Голова Ради суддів України                                                                              Богдан Моніч