Рада Суддів
України

uaUA enEN

03.06.2016, 10:15

Привітання Голови Ради суддів України з нагоди 25-и річчя утворення господарських судів Привітання Голови Ради суддів України з нагоди 25-и річчя утворення  господарських судів

Шановні судді та працівники апарату господарських судів! 

Від мене особисто та від Ради суддів України прийміть найщиріші привітання з нагоди 25-ї річниці з дня утворення господарських судів України.

Вам випала велика честь і на Вас покладена велика відповідальність здійснювати правосуддя у господарських відносинах.

Ви розглядаєте справи що виникають при укладанні, зміні, розірванні і виконанні господарських договорів, справи про банкрутство, справи, що виникають з корпоративних відносин у спорах між господарським товариством та його учасником, справи у спорах щодо обліку прав на цінні папери, справи у спорах, що виникають із земельних відносин, в яких беруть участь суб'єкти господарської діяльності та багато інших – і в усіх цих справах Ви чітко дотримуєтесь законності та справедливості.

На даному етапі економічного розвитку нашої держави саме від Вашої діяльності залежить інвестиційна привабливість України, утвердження у громадян віри про захищеність їхньої власності, бізнесу та коштів і саме, Ви, забезпечуєте сьогодні захист економічних інтересів кожного господарюючого в Україні суб’єкта.

Складні виклики сьогодення, як ніколи загострено ставлять питання загального дотримання законності, покладають на Вас особливу відповідальність за долю країни, за зміцнення авторитету суддів та довіри суспільства до судової влади, вимагають самовідданості й мужності, глибоких фахових знань і людяності.

Я щиро вірю, що пам'ятаючи про суддівську присягу, володіючи великим обсягом знань Ви ніколи не забуватимете про людяність і відповідальність перед громадянами України.

Добра Вам, здоров'я, злагоди, миру, родинного затишку і впевненості, що Ваша праця завжди матиме великі успіхи у благородній справі забезпечення процвітання української держави.

 З повагою, Голова Ради суддів України                                   Валентина Сімоненко