Рада Суддів
України

uaUA enEN

08.06.2016, 12:02

Привітання з нагоди ювілею голові Львівського ОАС Привітання з нагоди ювілею голові Львівського ОАС

Сьогодні відзначає 65-и річний ювілей голова Львівського окружного адміністративного суду Віталій Григорович Тертичний. З цієї нагоди Рада суддів України та Державна судова адміністрація України привітали колегу і побажали життєвих гараздів. У привітанні, зокрема зазначається: "Віддаючи свої сили та здібності, знання і досвід правосуддю, Ви здобули авторитет серед колег та друзів, ваша відданість справі, порядність, життєвий досвід є гідним прикладом для наслідування.

Саме під Вашим головуванням Львівський окружний адміністративний суд розпочав свою діяльність і ми цінуємо Ваші особисті зусилля вкладені у його щоденну роботу. Найкращі якості голови суду, судді, високий професіоналізм, оптимізм, відданість справі, внутрішня сила, величезна працездатність, зваженість, висока порядність та уважне ставлення до людей викликає глибоку повагу до Вас з боку суддів та працівників апарату суду.

Тож нехай життя завжди буде світлим і радісним, як цей святковий день, а щиросердечні привітання від рідних, друзів та колег додадуть життєвої наснаги у скарбничку Вашої щирої та доброї душі.

Від усього серця бажаємо Вам, Віталію Григоровичу, міцного здоров’я та оптимізму так притаманного Вам. Нехай кожен ваш день буде наповнений любов’ю, теплом рідних, друзів та колег, а життєва нива з року в рік засівається зернами добра і благополуччя! Міцного вам здоров’я, родинного затишку, наснаги на довгі роки!"

Прес-центр судової влади