Рада Суддів
України

uaUA enEN

21.09.2021, 07:00

Рада суддів України оголосила про початок проведення добору на посаду члена Етичної ради Рада суддів України оголосила про початок проведення добору на посаду члена Етичної ради

21 вересня 2021 року в режимі відеоконференції відбулось засідання Ради суддів України. На порядок денний було винесено питання щодо затвердження Положення про проведення добору на посаду члена Етичної ради для формування списку кандидатів до Першого складу Етичної ради за квотою Ради суддів України.

Відкриваючи засідання Ради суддів України, її Голова Богдан Моніч запропонував членам Ради визначитись з датами проведення добору.

«Хочу нагадати, що в жовтні є велика кількість вихідних, оскільки 14 жовтня державне свято. Мені здається, що місяць це цілком достатньо часу для підготовки та подачі документів», - сказав очільник органу суддівського самоврядування.

Після обговорення члени Ради суддів України затвердили Положення про проведення добору на посаду члена Етичної ради за квотою Ради суддів України, оголосили початок проведення добору на посаду члена Етичної ради для формування списку кандидатів до Першого складу Етичної ради за квотою Ради суддів України та встановили строк для подання кандидатами документів для участі в доборі з 22 вересня 2021 року по 21 жовтня 2021 року включно.

Пресслужба РСУ