Рада Суддів
України

uaUA enEN

08.09.2016, 05:37

Рада суддів України вітає голову апеляційного суду Хмельницької області з ювілеєм Рада суддів України вітає голову апеляційного суду Хмельницької області з ювілеєм

Шановний Вікторе Панасовичу!

Рада суддів України щиро вітає Вас з ювілейним 65-м Днем народження. Радість цієї події для Ваших рідних і близьких переплітається з легким смутком для суддівської спільноти Хмельниччини, бо саме зараз, у розквіті творчих сил та енергії, Ви завершуєте, у відповідності до законодавства, свою суддівську кар'єру.

Ви віддали служінню закону більше 30-и років. Починаючи з народного судді Хмельницького міського суду, згодом, працюючи 23 роки на посаді голови апеляційного суду, а останніх п'ять - головою суду, Ви внесли значний вклад у розвиток судової установи, зробили суд взірцевим у частині здійснення судочинства, організаційної роботи, матеріально-технічного забезпечення, створили належні умови для роботи колективу і доступу громадян до правосуддя.

Ви, як високопрофесійний юрист, вмілий керівник та організатор, уважна і справедлива людина, щедро ділилися своїми знаннями і досвідом з молодими суддями, даючи їм віру у безумовність встановлення верховенства права у нашій державі. І саме ця віра не дозволить Вам залишити правничий фах і насолоджуватися життям у відставці. Це не для Вас, шановний Вікторе Панасовичу!

Тож нехай подальші Ваші роки будуть щасливими, багатими на добро, здоров'я, любов рідних і близьких, повагу колег і шану людей та нові звершення  в ім'я закону і справедливості.

                              З повагою,

                              Голова Ради суддів України                       Валентина Сімоненко