Рада Суддів
України

uaUA enEN

03.09.2015, 10:45

Рада суддів України затвердила план організаційних заходів підготовки та проведення ХІІІ з"їзду суддів України Рада суддів України затвердила план організаційних заходів підготовки та проведення ХІІІ з

Рада суддів України затвердила план організаційних заходів підготовки та проведення ХІІІ з"їзду суддів України, яким передбачено, зокрема, підготовку та випуск поліграфічної продукції для делегатів та учасників, проведення процедури закупівлі послуг щодо організації та забезпечення проведення з"їзду, забезпечення з"їзду необхідними інвентарем для організації таємного голосування, а його робочих органів - комп"ютерною, ксерокопіювальною, офісною оргтехнікою, канцелярськими товарами та іншими засобами для роботи.

Нагадаємо, що ХІІІ з"їзд суддів відбудеться 24-25 вересня у приміщенні Міжнародного центру культури і мистецтв (Жовтневий палац) за адресою: м. Київ, вул. Інститутська, 1.

Під час з"їзду планується розглянути питання щодо функціонування судової влади України в умовах судової реформи, а також внести змін до Регламенту з’їзду суддів України, до Положення про Раду суддів України, заслухати звіт Ради суддів України про виконання завдань органів суддівського самоврядування, інформацію Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та Державної судової адміністрації України про їхню діяльність, також на з"їзді буде обрано суддів Конституційного Суду України, членів Ради суддів України та Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Відтак, попередньо в роботі з"їзду братимуть участь більше чотириста делегатів, запрошені представники центральних органів державної влади, народні депутати, науковці, представники міжнародних організацій та інші високоповажні гості.

Після перерви члени Ради суддів України продовжують розгляд питання про Порядок та методологію кваліфікаційного оцінювання суддів.

Прес-центр судової влади