Рада Суддів
України

uaUA enEN

18.01.2022, 12:57

Роботу вебсайту Ради суддів України відновлено в повному обсязі Роботу вебсайту Ради суддів України відновлено в повному обсязі

Роботу вебсайту Ради суддів України після кібератаки, яка була здійснена в ніч з 13 на 14 січня 2022 року на вебресурси державних органів влади та судової влади, відновлено в повному обсязі.

Також за повідомленням пресслужби ДСА України на даний час повністю відновлено роботу: Єдиного державного реєстру судових рішень; вебпорталу «Судова влада України»; поштового сервісу; підсистеми відеоконференцзв’язку; забезпечено доступ судів до мережі Інтернет;  триває відновлення вебсайту Вищої ради правосуддя.

Як зазначають в Державній судовій адміністрації України, в цілому вдалося запобігти втраті критичних даних з інформаційних ресурсів, а для відновлення роботи інших судових сервісів паралельно з відновленням серверів, проводиться розгортання нової (додаткової) інформаційної інфраструктури.

Разом з тим, у ДСА України звертають увагу, що у зв’язку з продовженням технічних робіт, деякий функціонал відновлених електронних сервісів може тимчасово працювати в обмеженому режимі.

Пресслужба РСУ