Рада Суддів
України

uaUA enEN

29.11.2022, 14:25

Українська історія злочинів: Служба судової охорони випускає серію подкастів на основі реальних кримінальних справ Українська історія злочинів: Служба судової охорони випускає серію подкастів на основі реальних кримінальних справ

Служба судової охорони і Консультативна місія ЄС в Україні випустили чотири епізоди нового циклу подкастів «ССО: Слухай судову охорону». Подкасти є частиною триваючої інформаційної кампанії «Твоя безпека – наша робота» Подкасти, створені у жанрі true crime, розповідають про гучні справи, під час розгляду яких були залучені сили судової охорони.

Українці звикли сприймати безпеку в судах як належне і не замислюватись про можливі залякування в суді, блокування приміщень під час проведення суспільно-резонансних судових процесів, погрози на адресу суддів та учасників судових процесів, спроби пронесення на засідання пістолетів, ножів, гранат, наркотиків. Подкасти розповідають, що являє собою безпека під час судових засідань, та наводять реальні приклади того, як знешкоджуються загрози та надзвичайні ситуації в українських судах.

Всі історії розказані з перших уст, тими, хто був реальним свідком тих подій – чинними співробітниками ССО. У серії подкастів автори проведуть слухачів на судові справи останніх років, розкажуть про справжні неординарні випадки судової практики. Також ви дізнаєтесь більше про Службу судової охорони, виклики її роботи та роль у захисті безпеки посадових осіб та громадян, які присутні під час реальних судових процесів.

Всі чотири епізоди викладені у безплатному доступі на майданчику SoundCloud.
Джерело: Пресслужба ССО