Рада Суддів
України

uaUA enEN

29.07.2015, 07:41

Володимира Лебеженка обрано головою організаційного комітету з підготовки та проведення спільних зборів Володимира Лебеженка обрано головою організаційного комітету з підготовки та проведення спільних зборів

27 липня 2015 року в приміщенні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення спільних зборів суддів місцевих загальних судів Донецької області, на якому було обрано головою організаційного комітету Володимира Лебеженка, суддю Дружківського міського суду Донецької області, члена Ради суддів України.

Також, на засіданні комітету було визначено місце і дату проведення спільних зборів суддів місцевих загальних судів Донецької області. Вони відбудуться в приміщенні Краматорського міського суду Донецької області, який розташований за адресою: м. Краматорськ, вул. Маяковського, 21, 27 серпня 2015 року (час реєстрації делегатів спільних зборів – з 12.00 до13.00, час відкриття зборів – 13.00).

Під час засідання головам місцевих загальних судів Донецької області було рекомендовано скликати та провести збори суддів з обрання делегатів на спільні збори суддів місцевих загальних судів Донецької області не пізніше 10 серпня 2015 року.

Членами комітету було складено та затверджено план організаційних заходів щодо підготовки та проведення спільних зборів суддів місцевих загальних судів Донецької області.

Прес-центр судової влади