Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

05.08.2020, 06:59

Голова Ради суддів України Богдан Моніч: "Ніяких завдань та планів суддям не встановлюватимуть" Голова Ради суддів України Богдан Моніч:

Голова Ради суддів України Богдан Моніч розповів " Судово-юридичній газеті", для чого РСУ спільно з ВРП працюють над розробкою визначення коефіцієнтів навантаження на суддів та складності справ спеціалізованих судів та судів апеляційної інстанції.

"Ще раз хочу наголосити, що дане дослідження не має на меті встановлення будь-яких завдань чи планів для суддів, а лише визначає певні орієнтири середніх витрат часу на розгляд нескладних справ та визначення коефіцієнтів навантаження на суддів" - наголошує Богдан Моніч.

"Остаточний звіт, що був спрямований на адресу Вищої ради правосуддя і Ради суддів України, є досить реалістичним, його результати є співмірними з результатами попередніх досліджень. Відмінність у них є лише в тому, що значно розширено класифікатор справ, яких стосуються результати цього дослідження і в цьому контексті звіт є всеохоплюючим" - зазначив Голова РСУ Богдан Моніч.

Повний текст коментаря читайте  тут

Пресслужба РСУ