Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

03.04.2020, 13:12

Привітання Голови Ради суддів України працівникам Служби судової охорони Привітання Голови Ради суддів України працівникам Служби судової охорони

Шановний Валерію Івановичу!

Шановні працівники Служби судової охорони!

Від мене особисто та від Ради суддів України прийміть найщиріші поздоровлення з нагоди першої річниці діяльності.

4 квітня 2019 року Вища рада правосуддя своїм рішенням затвердила відповідне Положення, з якого фізично розпочався процес створення Служби. Але цьому процесу передували роки підготовчої роботи, у якій були задіяні всі судді, суди, працівники апарату, учасники судових процесів, громадяни, які звертаються до суду - люди, які вкрай потребували вашої присутності і захисту.

Тепер ми знаємо, що саме на вас покладено завдання із забезпечення громадського порядку в судових установах, припинення проявів неповаги до суду, а також охорони приміщень судів і безпосередньо усіх учасників судових процесів. Тепер і від вашої діяльності залежатиме авторитет судової влади та забезпечення безпечного доступу громадян до правосуддя.

Великий шлях починається з першого кроку, який ви зробили минулого року 4 квітня. Рада суддів України бажає вам, щоб ви ніколи не зупинялися перед труднощами, берегли честь і були вірними присязі народові України.

Здоров'я вам, успіхів, добра і злагоди в родинах.

З повагою

Голова Ради суддів України                                                        Богдан Моніч