Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

15.12.2023, 07:45

Привітання Голови Ради суддів України з Днем працівників суду! Привітання Голови Ради суддів України з Днем працівників суду!

Шановні працівники апарату судів! Колеги-судді!

Від імені Ради суддів України та від себе особисто щиросердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників суду!

І хоча правосуддя здійснюється суддями – це їхній обов'язок, забезпечуєте виконання цього обов'язку саме ви – невтомні працівники апарату. Саме ви заставляєте заводитися і рухатися цей складний механізм, до яких належить суд - від найменшого місцевого загального до найвищого Верховного Суду.

Можна багато говорити про важливість і особливість вашої роботи, про навантаження і відповідальність, які ви розділяєте разом з суддями, задля забезпечення і дотримання принципів верховенства права, про високий професіоналізм, що притаманний кожному з вас на своєму робочому місті. Але головними вашими спільними рисами були і залишаються вірність та відданість професії попри всі випробування і труднощі, які доводиться переживати в останні роки.

Я знаю і вірю, що у суддівській спільноті, серед працівників апарату судів та судових установ, більшість тих, хто вірою та правдою служить людям і державі, тому жодні виклики, ризики, перестороги не стануть на заваді тим, хто дійсно бачить Україну великою правовою державою, хто боронить її в лавах Збройних Сил України, хто свято вірить у нашу Перемогу!

У день професійного свята я з усією повагою щиро бажаю вам здоров’я, добра, щастя й удачі, життєвої наснаги, нових здобутків у професійній діяльності, радості у ваших домівках і родинах.

Віримо в Україну! Віримо в наші Збройні Сили!

З повагою

Голова Ради суддів України                                                      Богдан Моніч