Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

03.02.2017, 11:10

При Раді суддів України створено організаційну групу з підготовки проведення XIV позачергового з'їзду суддів України При Раді суддів України створено організаційну групу з підготовки проведення XIV позачергового з'їзду суддів України

Другого лютого відбулося перше засідання організаційної групи з підготовки проведення XIV позачергового з'їзду суддів України.

Під час засідання було обрано голову організаційної групи - заступника Голови Ради суддів України, суддю Житомирського апеляційного адміністративного суду Богдана Моніча, секретарем стала секретар Ради суддів України, суддя господарського суду міста Києва Оксана Марченко. Після обрання керівного складу організаційної групи, члени Ради суддів України обговорили план організаційних заходів з підготовки та проведення XIV позачергового з'їзду суддів України.

За результатами обговорення було визначено відповідальних членів РСУ за виконання плану заходів, який запропонувала Державна судова адміністрація України, а сам план, погоджений і з правками та доповненнями, передано для затвердження під час чергового засідання Ради суддів України.

Нагадаємо, що рішення про створення організаційної групи з підготовки XIV позачергового з'їзду суддів України у складі десяти осіб, було прийнято на засіданні Ради суддів України, яке відбулося 10 січня 2017 року. Тоді ж було прийнято рішення  про скликання XIV позачергового з'їзду суддів України. 

Прес-центр судової влади